Om oss

Ett teknikintresse som blev en företagsidé

Hos oss är kärnan i vår verksamhet det enorma intresse vi har för teknik och digitala lösningar. Det intresset har gett upphov till den verksamhet vi bedriver i dag, och är också det som gör oss duktiga på det vi gör. Vi arbetar enligt devisen att inga problem är för krångliga att lösa utan tror att det alltid finns ett sätt att återställa en mobil eller surfplatta som inte fungerar optimalt. Därför vågar vi också garantera enkla lösningar på nolltid.

Trasig skärm

Vi servar och reparerar de flesta märken

Det finns många olika märken och modeller på marknaden i dag, både vad gäller surfplattor, datorer och mobiler. Hos oss har vi tillgång till reservdelar för alla möjliga märken och vi kan även utföra service oberoende av modell. Det spelar med andra ord ingen roll om du har en iPhone, LG, Huawei eller Nokia – hos oss kan du alltid få hjälp.

Vi kan ge din gamla mobil ett nytt liv

När du vill investera i en ny mobil rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss! Vi tror på att återanvända så många telefoner och surfplattor som möjligt för miljöns skull och köper och säljer därför begagnade modeller från olika tillverkare.

När vi utför en reparation använder vi alltid reservdelar i original för att din enhet skall få ett långt liv!