Batteribyte iPhone

Batteribyte iPhone

Om din mobil har fått en sämre batteritid och du har kontrollerat så att du inte har onödigt många appar som är igång i bakgrunden kan du komma till oss på Laga iPhone Stockholm för att få hjälp. Vi erbjuder batteribyte iPhone och när vi gör ett byte använder vi alltid originaldelar för att mobilen skall återfå sitt nyskick och fungera optimalt. Vi kan hjälpa er med att byta batteri oberoende av vilken modell det är ni har.

Byt ut ett dåligt batteri mot ett nytt

De flesta mobiler är tillverkade för att ha batterier som skall hålla i flera timmar, men efter en tids användning kan de tappa sin kapacitet. För dig som använder en sådan mobil innebär det att du behöver ladda den oftare och det kan både upplevas som jobbigt och frustrerande. Istället för att investera i en helt ny mobil kan vi byta batteri i iPhone väldigt snabbt. När du lämnar in mobilen öppnar vi upp den, för att därefter byta batteri i iPhone 6 eller vilken modell du än har.

Ett snabbt utfört batteribyte iPhone i Stockholm

Hör alltid av dig till oss när du vill byta batteri i iPhone 6. Våra tekniker kan utföra arbetet medan du väntar.

  • Vi lagerför batterier till de flesta modeller
  • Om vi inte har det batteri du behöver kan vi beställa det
  • Vi tar hand om återvinning av det gamla batteriet

Välkommen till oss för att få ett billigt batteribyte

Under våra verksamma år har vi fått glädjen att hjälpa både företag och privatpersoner med batteribyte iPhone i Stockholm. Det gör att vi har en ovärderlig erfarenhet som tillåter oss att jobba snabbt när ni besöker oss. Vi håller utöver det ett rimligt pris för vårt arbete för att kunna hjälpa så många som möjligt med deras problem. Till oss är ni också välkomna om ni behöver byta glas i iPhone efter att ni tappat enheten, eller när ni vill rengöra kameror från smuts och damm som förstör bilderna.

Vänd er till oss för batteribyte iPhone i Stockholm. Vi använder originaldelar och kan erbjuda snabb service när behovet uppstår.