Skärmbyte

Skärmbyte

När bara delar av skärmen på din mobil fungerar, eller om du har tappat enheten och fått en spricka, kan vi på Laga iPhone Stockholm erbjuda dig att göra ett skärmbyte. Vi har skärmar till de flesta modeller och märken i lager och om vi mot förmodan inte har det beställer vi in rätt produkt. Att komma till oss för att byta skärm i mobilen eller surfplattan gör att du kan känna dig trygg med att inga andra komponenter i enheten kommer skadas.

Vi hjälper dig byta glas i iPhone

Det är alltid bästa att anlita en mobilreparatör för ett skärmbyte iPhone 7. Om man försöker sig på att göra det själv finns det en stor risk att man kommer skada andra delar av enheten vilket i slutändan blir mer kostsamt. Hos oss har vi tillgång till alla nödvändiga verktyg som behövs för att på ett säkert sätt kunna öppna upp enheten, avlägsna det gamla glaset och därefter montera det nya. Att byta display hos oss går dessutom snabbt och vi använder oss av originaldelar i arbetet.

Skärmbyte i Stockholm på alla mobiler och surfplattor

Vi kan byta display på alla mobiler och surfplattor oberoende av deras märke och modell.

  • Hos oss går ett skärmbyte snabbt
  • Vi lämnar en garanti på vårt arbete och reservdelarna
  • Vi arbetar med precision för att inte skada övriga delar av mobilen

Vi kan byta glas i iPhone till ett bra pris

Vi vill vara transparenta i vår prissättning och meddelar dig därför alltid om kostnaderna innan vi utför någon åtgärd. Det går bra att höra av sig till oss för att få veta pris för att byta glas i iPhone eller någon annan mobil. Efter att ni gjort ett skärmbyte i Stockholm hos oss kan vi även hjälpa er hitta passande skyddsfilmer och mobilskal som minimerar risken för att ni skall drabbas av samma problem igen. Vi har ett stort utbud av olika tillbehör till såväl surfplattor som mobiler i vårt sortiment.

Har du en sprucken skärm kan du komma till oss för att göra ett skärmbyte i Stockholm. Vi håller låga priser och utför arbetet snabbt.